ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Πηγή: INTIME
 

Ο Άρης, ο μεγάλος Άρης στη Γ' εθνική, αλλά με στόχο και τη βεβαιότητα να επιστρέψει τραίνο στην σούπερ λίγκα. Ναι, αλλά με ποιο τραίνο; Δεν είναι ίδια όλα τα τραίνα. Αν μπει ο Άρης στο τραίνο που καίει κάρβουνο μάλλον θα καθυστερήσει η επιστροφή του στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Ύστερα είναι και σε ποιες ράγες θα τρέχει ο συρμός. Είναι κάτι τραίνα, κάτι βαγώνια που είχε αγοράσει ο ΟΣΕ και δεν ταιριάζανε στις ράγες. Και αντί να ταξιδεύουν, τα βαγώνια τα καβατζάρανε στις αποθήκες.

Χρυσόσκονη κι όχι καρβουνόσκονη αμολύσανε στον κόσμο του Άρεως οι αναξιόπιστοι που ανέλαβαν να οδηγήσουν το τραίνο της επιστροφής. Με την ταχεία, το Όριαν Εξπρες ο Άρης βρέθηκε εκτός σούπερ λίγκας, πώς είναι σίγουροι ότι θα μπουν στο ίδιο τραίνο προκειμένου να επιστρέψουν;

Η χρυσόσκονη είναι Άντε πάλι από την αρχή, όλοι μαζύ, ενωμένοι, για να αβαντάρει ο κόσμος τη νέα προσπάθεια, τη νέα πορεία, το νέο Γολγοθά. Και μπροστά ο Ραμπότας, ο γυμναστής του Νίκου Γκάλη. Και πίσω ποιοι είναι; Οι γνωστοί στο βάθος κήπος, πάντα για το καλό του Άρεως, οι μόνιμοι υπερασπιστές των συμφερόντων της μεγάλης ομάδας, οι συγκεκριμένοι κύριοι που ούτε αυτοί έχουν κάποια σχέση με την χρεοκοπία την οικονομική, με την κατολίσθηση την αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμα:

Καθάρισε το ιππικό για τον Αρη!