ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Πηγή: INTIME
 

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα. Ό,τι λέω. Αυτοί οι Ρουμάνοι, οι ανύπαρκτοι, να κερδίσουν την Ελλάδα και στο ξαφνικό να γίνουν μάγκες. Όλα μέσα είναι.

Μιλάμε για καραμπινάτους Βαλκάνιους που κάποτε είχαν 5-6 αρχιπαικταράδες, έκαναν το κομμάτι τους και την κονόμα τους. Εδώ και μια δεκαπενταετία είναι στην παρακμή. Σε μια αφρενάριστη κατηφόρα. Μια Ρουμάνα δημοσιογράφος μου έλεγε χθές, ότι ο Σαρρής της ρουμανικής ομοσπονδίας νίκησε στις εκλογές τον κολλητό τού Χάτζι κι από τότε έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Οι μισοί με τον "Μαραντόνα των Καρπαθίων" κι οι άλλοι εναντίον του.

Ο Αγγελος Ιορντανέσκου που πέρασε από τα μέρη μας είναι με τον νυν πρόεδρο και δεν αποκλείεται να ξαναπάρει ηγετική θέση. Ο προπονητής της Ρουμανίας, ο Πιτούρκα έχει κλείσει με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και φεύγει αμέσως μετά το ματς.

Οι παίκτες της εθνικής Ρουμανίας είναι για τα μπάζα. Χαμηλού επιπέδου. Ο καλύτερος παίζει στην 9η ομάδα της Τουρκίας. Μια δεκαετία κρατάει αυτή η δουλειά. Η ομοσπονδία μάζευε χρήμα από τα προκριματικά και μοίραζε ψίχουλα στους διεθνείς με τη δικαιολογία ότι ήταν παικτάκια για να πάρουν περισσότερα.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές το ‘ριξαν στο αντάρτικο. Επαναστάτησαν. Ζήτησαν τα μισά λεφτά, από τα περίπου 8 εκατομμύρια που θα βάλει στο ταμείο της η ομοσπονδία από το Γιούρο. Έγιναν τρεις συναντήσεις μέχρι να τα βρουν. Συναντήσεις όχι κυριλάτες, μόνο ξύλο δεν έπεσε. Της πουτάνας το μαγγάλι έγινε. Μπινελίκια που έφθασαν μέχρι και τις εφημερίδες. Αυτά τα ωραία μου έλεγε η κυρία και κατέληξε: "Υπάρχει κι ένα θετικό. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρώτερα"!

Διαβάστε ακόμα:

Ο ναζί που άλλαξε την ιστορία του αθλητισμού