ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;

Πηγή: Intime
 

Βγήκε η βρώμα ότι πωλείται ο ΠΑΣ Γιάννενα. Κατανοητό. Ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σύντροφος Χριστοβασίλης, που αργότερα διέψευσε, δίνει την ομάδα και όποιος τσιμπήσει. Κάποιος θα βρισκόταν, σήμερα, αύριο, δεν βιαζόμαστε πολύ. Γιατί όχι να επιστρέψει ο Αλέξης Κούγιας, που δεν τον πολυγουστάρουν στην Πάτρα.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Καμμία έκπληξη δεν θα υπήρχε αν ο κύριος Χριστοβασίλης απεφάσιζε να δώσει την ομάδα σ’ όποιον, όποιος κι αν είναι αυτός. Το ερωτηματικό είναι γιατί ο άνθρωπος μπλέχτηκε με τον ΠΑΣ; Ερώτημα λογικό, άλλο ότι ίσως και ο ίδιος δεν θα θέλει να απαντήσει, με ειλικρίνεια βέβαια.

Την πουλάω την ομάδα, σου λέει, την ξεπουλάω, χαμένος βγαίνω έτσι ή, αλλοιώς, δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω. Σύμφωνοι. Δεν μας είπε, όμως, ούτε και πρόκειται να μας το πει, με ποιο σκεπτικό αποφάσισε να γίνει μεγαλομέτοχος στην δημοφιλέστερη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδος.

Δεν βλέπω κάποια άλλη με τόση τοπική λαϊκή δυναμική όσο ο ΠΑΣ.Έρχεται ο ένας μετά τον άλλον στα Γιάννενα και αντί να κερδίζουν τον, τον χάνουν. Γιατί; Έλα, ντε! Επειδή τους χαρακτηρίζει «τυχοδιωκτική» πολιτική κι όχι ορθολογική σαν ιδιοκτήτες της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο σκουπιαδιάρης ήξερε ισπανικά