Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πηγή: Intime
 

Είσαι Ολυμπιακός. Τι πάει να πει αυτό Είμαι Ολυμπιακός. Θα πει, υποτίθεται, ότι είσαι μεγάλη ομάδα. Θα πει ότι αν πράγματι είσαι μεγάλη ομάδα έχεις συμπεριφορά μεγάλου, όχι φουκαρά. Τι πιο απλό, τι πιο μεγαλειώδες, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός να παραδεχθεί το αυτονόητο. Ότι χάσαμε δίκαια. Ότι είμασταν ένα μάτσο χάλια. Ότι δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα, ο Ολυμπιακός σ' όλο το παιχνίδι να μην κάνει ούτε μία ευκαιρία.

Και πώς αντέδρασε η μικρή ομάδα με τον πολύ κόσμο, τον περισσότερο στην Ελλάδα; Πώς αντέδρασε η μικρή ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα; Σαν κυρά Κατίνα της γειτονιάς. Ο μεν διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του Ολυμπιακού, ο δε έφορος της ομάδας ότι παίχθηκε μποξ, κι όχι ποδόσφαιρο στο ματς με τον Ατρόμητο.

Φοβερά πράγματα. Πού να το πεις. Να προκαλεί ο ίδιος ο Ολυμπιακός την αθλητική δικαιοσύνη δυσφημώντας τόσο προκλητικά το ποδόσφαιρο όταν ο εκπρόσωπός του υποστηρίζει ότι είναι σαφές το οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του Ολυμπιακού και το αποδεικνύουν οι διαιτησίες στις πέντε αγωνιστικές. Πού να το πεις.

Διαβάστε ακόμα:

Γκόμενος ο Ολυμπιακός, όχι ζιγκολό