ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΞΑΝΘΟΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ

Πηγή: Intime
 

Η μπάλλα παίζεται στις τέσσερις γραμμές. Οχι, κύριε. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Η εμπορικότητά του επιβάλλει μια σειρά εκδηλώσεων πριν και μετά από το παιχνίδι. Μια από αυτές είναι η συνέντευξη Τύπου. Υποχρεωτική διαδικασία, όχι προαιρετική.

Ο αποδυτηριάκιας δεν έχει καμμία οπαδική διαστροφή και για το λόγο αυτό θα δώσει συγχαρητήρια στους δυο προπονητές. Και σε αυτόν της Μάλμε και στον Μίτσελ. Οι άνθρωποι έκαναν παιχνίδι και δεν περιορίστηκαν στα τυπικά.

Πρωτίστως ένα μπράβο στον ξανθομπάμπουρα που είπε μικρή ομάδα τον Ολυμπιακό και έστρωσε τη μπόμπα χαρακίρι στο τραπέζι. Δεν εξετάζω το δίκαιο των λεγομένων ή όχι. Παρά μόνον ότι έκανε παιχνίδι. Οχι πάσο στο πάσο, όπως κάνουν όλοι.

Ο Μίτσελ ακολούθησε με ρελάνς και κέρδισε αρκετές εντυπώσεις. Δεν σήκωσε το τραπέζι στον αέρα, όμως έκανε μια μπάζα. Ενοχλήθηκε, αλλά συγκράτησε τα νεύρα του. Δείγμα καλής πάστας χαρτοπαίκτη.

Αφήστε, λοιπόν, τα περί σεβασμού κι άλλες τέτοιες παπαριές. Εδώ μιλάμε για το τσάμπιονς ληγκ. Μιλάμε για σώου μπηζ. Και οι δύο άξιοι.

Διαβάστε ακόμα:

Στα ζάρια ο Παναθηναϊκός ποτέ χαμένος