ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πηγή: Intime
 

Στην τηλεόραση αρχίζει το ματς Εστορίλ-Παναθηναϊκός. Τι γίνεται εδώ; Κάνε ζάπιγκ, μικρέ. Άλλαξε κανάλι. Γιατί; Άδειο το γήπεδο, εντελώς. Δεν υπάρχει ψυχή, σου λέω. Τι να δω; Παιχνίδι χωρίς κόσμο δεν αξίζει. Στο φινάλε γιατί να ασχοληθείς όταν οι ίδιοι οι οπαδοί της τοπικής ομάδας σνομπάρουν τον αγώνα.

Ναι, αλλά στο γήπεδο είναι ελληνική ομάδα, ο Παναθηναϊκός. Κακώς. Κάκιστα. Δεν έπρεπε να ήταν εκεί ο Παναθηναϊκός. Δεν το ήθελαν οι παίκτες του. Όφειλαν να ενημερώσουν σχετικώς τη διοίκηση.

Έτσι είναι. Απορώ γιατί έφθασαν μέχρι το αεροδρόμιο οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Γιατί ανέβηκαν στο αεροπλάνο. Ποιος ο λόγος για ένα ταξίδι στη μία άκρη της Ευρώπης, όταν δεν είχαν διάθεση να παίξουν μπάλλα. Μοναδική εξήγηση είναι μία. Είχαν μια ανάγκη να δείξουν ότι βαριούνται. Πιθανόν να ήθελαν μία ακόμα ήττα στην Ευρώπη. Τι άλλο;

Να μη λησμονήσω, θα ήταν παράλειψη, να αναφέρω ότι το τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός έδωσε ρεσιτάλ. Η Εστορίλ, άγνωστο γιατί κι αυτό, εγκατέλειψε ολότελα το παιχνίδι ίσως για να προκαλέσει τον αντίπαλό της, που έφτασε σε δύο πολύ καλές και κοντυνές ευκαιρίες να σκοράρει, να μειώσει το 2-0.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν είδα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού