ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Πηγή: Intime
 

Να πέφτει πρόστιμο. Μια πρόχειρη σκέψη είναι αυτή. Για σιγά, κύριε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ποιος σου είπε, πού το έχεις δει γραμμένο στο συμβόλαιό σου ότι δικαιούσαι να με φτύνεις. Εμένα τον θεατή, τον τηλεθεατή. Εμένα που σε πληρώνω.

Ναι, εγώ τον πληρώνω τον ποδοσφαιριστή. Ακόμα και σαν τηλεθεατής. Ακόμα και να μην είμαι συνδρομητής του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα. Στην τηλεθέαση και τη δική μου ποντάρει το κανάλι όταν βγάζει το λογαριασμό.

Δεν το βρίσκω σωστό οι παίκτες να μην έχουν κόστος όταν επιδεικνύουν προβληματική συμπεριφορά σε αγώνα, όπως έκαναν οι επαγγελματίες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχασαν με το ίδιο σκορ, 2-0, όμως δεν θα τους τιμωρήσεις για την εμφάνισή τους στη Σουηδία.

Να πληρώσουν πρόστιμο οι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και τα λεφτά να τα πάρουν οι συνάδελφοί τους του Αστέρα Τρίπολης. Αυτοί που κέρδισαν 2-0 την Πάρτιζαν. Αυτό είναι το δίκαιο. Το άδικο είναι να υπάρχει μόνο το χειροκρότημα. Μόνο το μπράβο. Μόνο το πριμ.

Διαβάστε ακόμα:

Η μοναξιά του προπονητή του ΠΑΟΚ