ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγή: Intime
 

Πρώτος ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά τις πέντε αγωνιστικές. Και λοιπόν; Δεύτερη η Βέροια, ένα βαθμό πίσω, με 12. Και λοιπόν; Το πιο εύκολο να
το ρίξεις στα παραμυθάκια. Τρίτη στη βαθμολογία η Καλλονή με 10 βαθμούς, τόσους έχει και η Κέρκυρα. Και λοιπόν;

Δεν βλέπω καμία αλλαγή στο πρωτάθλημα. Καμμία ανατροπή. Τίποτα δεν βλέπω. Όλα είναι μαγικές εικόνες. Αυτό έχω να πω, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος από αύριο. Το ποια ομάδα, ποιες ομάδες ξεχωρίζουν στην κακομοιριά δεν είναι γεγονός για να βγάλω... συμπεράσματα από την πέμπτη κιόλας αγωνιστική. Δυστυχώς!

Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όχι για πολιτική. Μιλάμε για την ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα, όχι για την πολιτική, όπου ο κάθε απατέωνας τα παρουσιάζει όπως γουστάρει, όπως θέλουν να τα ακούνε κάποιοι. Δυστυχώς! Δυστυχέστατα.

Η αλλαγή δεν είναι μια διαδικασία που επιτυγχάνεται με το στόμα. Ούτε γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Στην πολιτική θα βγει ο μαίτρ της απάτης και θα πει “Αλλαγή εδώ και τώρα”.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ελληνικές ΠΑΕ, πόσο πρόχειρα δουλεύουν. Με επιλογές ετοιματζήδικες. Κατόπιν τούτου δεν θα παραμυθιαστούμε από τη βαθμολογία. Δεν γίνεται μία ομάδα να... αλλάξει σ' ένα χρόνο, να μετατραπεί σε μία ...άλλη ομάδα επειδή έτσι την... εμφανίζει σήμερα η βαθμολογία.

Μιλάμε για ομάδες που ξεκινούν με παίκτες που δεν τους απέκτησαν στοχευμένα, και με προπονητές που έχουν την ανασφάλεια κάθε αγωνιστική να πάρουν απολυτήριο.
Άρα, το ποδοσφαιρικό μας γίγνεσθαι δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί παρέμεινε στον πάγκο ο Αναστασίου