ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Πηγή: Intime
 

Αυτοί που τους λένε “οργανωμένους” κάνουν κουμάντο στις ομάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα, χωρίς πολλά λόγια, που δεν τιμάει κανέναν απ' όσους ασχολούνται μ' αυτό που υποτίθεται λέγεται αθλητισμός στην Ελλάδα. Αθλητές, προπονητές, διοικητικούς, δημοσιογράφους.

Ποιο είναι το μεγάλο ατού των “οργανωμένων”; Βαράνε. Εκεί έχει πάει η δουλειά. Αν δεν τους γουστάρει κάτι θα απειληθείς και θα φας τις μάπες σου. Διαιτητής είσαι, δημοσιογράφος, ποδοσφαιριστής, μπασκετμπωλίστας, προπονητής, της δικής τους ομάδας ή, άλλης, ουδέτερος.

Πρόεδρος, σου λέει, της ομάδας είναι αυτός. Ε, πάνω από τον πρόεδρο, τον μεγαλομέτοχο είναι ο οργανωμένος. Επειδή ενεργεί σα συμμορία. Και κοπανάει. Οργανωμένα. Αυτή είναι η κατάσταση. Κι όχι μονάχα σε μία ομάδα.

Του την πέσανε του Μπαρτζώκα, του προπονητή του Ολυμπιακού μετά την ήττα στο ντέρμπυ του μπάσκετ από τον Παναθηναϊκού. Γιατί; Είναι ο μαλάκας όποιος ισχυριστεί επειδή οι “φίλαθλοι” είναι φανατικοί και δεν άντεξαν τη νέα “ταπείνωση” από τον αιώνιο αντίπαλο. Κακοποιήθηκε ο Μπαρτζώκας διότι η ήττα του Ολυμπιακού ήταν απλά μια ευκαιρία για να κάνουν επίδειξη δύναμης οι συμμορίτες.

Εμείς είμαστε το κράτος του Ολυμπιακού. Του Παναθηναϊκού. Του ΠΑΟΚ. Του Άρεως. Της όποιας ομάδας. Και καμμία οπαδική συμμορία δεν θέλει πλέον να υστερεί σε... τσαμπουκά από άλλη συνάδελφο συμμορία.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν πρασίνισαν τα σύννεφα στο λιμάνι