ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...

 

Ο μεσιέ Στεφάν Λανουά θα σφυρίξει στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Βόρειο Ιρλανδία. Κάποια ερωτήματα. Ποιος κι αν θα τον παραλάβει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτός που θα τον υποδεχθεί θα έχει επίσημη ιδιότητα, π.χ. υπάλληλος της ΕΠΟ ή, ένα μέλος της διοίκησής της. Η, κάποιος εξωθεσμικός. Θα προτείνει στον Γάλλο μια βραδυνή έξοδο, ένα δείπνο σε ρεστωράν σικάτο. Μία επίσκεψη στην Ακρόπολη. Να του στείλει ένα μανούλι στο δωμάτιό του.

Όλα αυτά παίζουν. Είναι στο πρόγραμμα. Μία πρακτική διεθνώς. Ακόμα και να δοθεί ένα δώρο αναμνηστικό στον ξένο διαιτητή, και δεν μιλάω για τα σημαιάκια και τα λάβαρα που ανταλλάζουν στη σέντρα και μπροστά στις κάμερες. Λέω για μία κομψή τσάντα που μπορεί να έχει ένα ευπρεπές σουβενίρ γι' αυτόν ή, για τη σύζυγό του, κι ένα φακελλάκι με χαρτονομίσματα, άνευ παρεξηγήσεως.

Για μπείτε στη θέση του διαιτητή. Ορίστηκε για ματς στην Αθήνα. Τι θα περίμενε; Πρέπει να γνωρίζεις τις σκέψεις του. Δεν θα του πασάρεις το “δωράκι” αν δεν είναι του σωματείου. Όπως δεν θα τον απογοητεύσεις αν ξέρεις ότι θα ήθελε να κοιμηθεί με παρέα το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα:

Μαφιόζικα πρόεδρος ομάδας και οργανωμένος