ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ;

 

Έρχεται στην Αθήνα ο Γάλλος διαιτητής Στεφάν Λανουά για το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με την Βόρειο Ιρλανδία. Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη του για την Ελλάδα; Είσαι μαλάκας σαν ΕΠΟ αν δεν έχεις πάρει τις σχετικές πληροφορίες. Ο της πλάκας μαλάκας. Κακώς κυκλοφορείς στο χάρτη.

Αλήθεια, ο μεσιέ Λανουά τι ψηφίζει, Ωλάντ ή, Λεπαίν; Βασικό κι αυτό. Όχι μόνον πως βλέπει τους Έλληνες σήμερα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Αν, δηλαδή, τους θεωρεί θύματα ή, καλά να πάθουν, τους αξίζει να υποφέρουν.

Μιλάμε γενικά. Ακαδημαϊκά και συγκεκριμένα, όμως λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το εν λόγω κοράκι έχει σφυρίξει και στο παρελθόν παιχνίδια της εθνικής ομάδας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Μας ξέρει, δηλαδή. Εμείς τον ξέρουμε; Και έχουμε προσπαθήσει να του αλλάξουμε τη γνώμη του αν δεν είναι καλή για τους Έλληνες;

Μιλάμε για τα βασικά, για τα πρώτα μαθήματα των δημοσίων σχέσεων, πιο σωστά “προσωπικών” σχέσεων με άτομο που θα σφυρίξει δικό σου παιχνίδι. Κι είναι γνωστό
από καταβολής ποδοσφαίρου ότι στη μπάλλα το έργο και παίζεται στις λεπτομέρειες συνήθως από τη μία και από την άλλη ο κρατών τη σφυρίκτρα μπορεί να πνίξει μία φάση κρίσιμη, που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Ένα πέναλτυ, μία κόκκινη, ένα οφ-σάιντ τετ α τετ.

Διαβάστε ακόμα:

Μαφιόζικα πρόεδρος ομάδας και οργανωμένος