ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕ

 

Αν ήμουν ο προπονητής της Γιουβέντους μια στόχευση θα είχα κόντρα στον Ολυμπιακό. Να πάρω τον έλεγχο του παιχνιδιού. Να μην αφήσω τον αντίπαλο να έχει το επάνω χέρι. Να τον έχω, δηλαδή, στο μπάνισμα, να τον παρακολουθώ τι μαγειρεύει. Όχι, αυτό θα ήταν λάθος τακτικής. Αν ήμουν Γιουβέντους θα ήθελα ο Ολυμπιακός να ακολουθεί το δικό μου παιχνίδι.

Έτσι θα σκεπτόμουνα σαν προπονητής της Γιουβέντους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πώς το σκέπτεται; Υποψιάζομαι πως. Δεν το αγνοείς αυτό. Το τι σκέπτεται ο αντίπαλος συνάδελφος. Το ίδιο και ο Μίτσελ. Θα λάβει υπ' όψιν του πως φαντάζεται ότι θα παίξει το ματς ο προνητής της Γιουβέντους.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τρία γκολ στην Αθλέτικο. Με τίποτα δεν προσπερνάει αυτό το γεγονός ο προπονητής της Γιουβέντους. Θα 'ναι για φασίνα αν σκεφθεί ότι ο Ολυμπιακός ήτανε τυχερός με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, που είναι ζόρικη στο να φάει γκολ. Ποια, λοιπόν, είναι τα κρυφά κλειδιά, οι απόκρυφες δυνατότητες του Ολυμπιακού να σκοράρει τρεις φορές σε ομάδα αιχμής;

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο γκολ όχι μονάχα στο Καραϊσκάκη, από την Αθλέτικο, αλλά και την Μάλμε που δεν είναι ομάδα μπλουτσηπ. Μπέρδεμα.

Εύκολα τα προσχέδια και τα σχέδια του Μίτσελ. Θα αντιμετωπίσει ομάδα με στάνταρ αγωνιστική φιλοσοφία. Και δεν είναι μονάχα ότι η Γιουβέντους θα παίξει με τρία σέντερ-μπακ. Το ίδιο κάνει και με την τελευταία ομάδα που αντιμετωπίζει. Και τα δύο πλάγια μπακ συνέχεια μπροστά, στην επίθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Η «αταξία» του Ολυμπιακού, το πρόβλημα της Γιούβε