ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΛΛΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 

Όταν η ομάδα δεν έχει βαρειά φανέλλα. Βασικό αυτό. Διαφορετικά αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο χωρίς φανέλλα. Χωρίς να σε προβληματίζει η φανέλλα του. Να μην υπολογίζεις τον αντίπαλο περισσότερο από το μπόι του, διότι δεν έχει φανέλλα. Ο Ατρόμητος Περιστερίου, για παράδειγμα, είναι ομάδα χωρίς φανέλλα. Δεν σε φοβίζει. Γιατί; Δεν έχει φανέλλα.

Ιστορική ευκαιρία χάνει ο Ατρόμητος. Ίσως μετά από 20, 50 χρόνια να ξαναβρεθεί σε τέτοιο σκηνικό. Ομάδες που έχουν φανέλλα με μεγαλύτερο βάρος, όπως ο Άρης και η ΑΕΚ, είναι εκτός γηπέδου. Απουσιάζουν. Βρίσκονται έξω από τον ορίζοντα του μεγάλου πρωταθλήματος. Και ο Παναθηναϊκός στο πιο άσχημο φεγγάρι της Ιστορίας του.

Η ευκαιρία για τον Ατρόμητο, προκειμένου να κάνει την ιστορική του αναβάθμιση. Να πάρει βάρος η φανέλλα του. Να πρωταγωνιστήσει στην κορυφή. Να ρίξει άγκυρα στην κορυφή. Πώς, όμως, αν ο Ατρόμητος δεν επιδοτεί με αγωνιστικές επιτυχίες το βάρος της φανέλλας του;

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε γκέλα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος 1-1, με τον Εργοτέλη. Και χθες, στο κύπελλο, μια δεύτερη κολλητή γκέλα έδρας, 1-1 με τον Πανθρακικό. Έτσι δεν πάει. Έτσι παραμένει στα ίδια κυβικά η ομάδα.

Την προσεχή αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δηλαδή η φανέλλα του Παναθηναϊκού θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο. Χωρίς τη φανέλλα του.

Διαβάστε ακόμα:

Οικονομικό το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό