ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Είσαι γάβρος. Για μπες στη θέση του γάβρου της Γιουβέντους! Δύσκολο. Το καταλαβαίνω. Γάβρος είσαι, η φανατίλα δεν έχει χώρο στο πνευματικό σου ρεπερτόριο να κάνεις μια τέτοια ...εναλλαγή. Να σκεφθείς, δηλαδή, πώς ένοιωσε ο γάβρος, ο μαστούρης οπαδός της Γιουβέντους.

Καρδιοκτύπησε ο τρελλαμένος οπαδός της Γιουβέντους. Ένα ματς που θα μπορούσε να το κερδίσει με έξι γκολ, έξι, όχι άλλη επτάρα, κινδύνευσε να το χάσει. Γι’ αυτό σου λέω αν μπορείς να μπεις στη θέση του συναδέλφου συντρόφου Γιουβεντίνου.

Νεκροί οι Βιδάλ και Τέβες. Και ποιος Μοράτα; Να τους έχεις στην ομάδα τους ακριβοπληρωμένους σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, που κρίνεται η πρόκριση, κι αυτοί να χάνουν γκολ. Να κλωτσάνε τις ευκαιρίες. Ο μπροστινός Μοράτα και οι άλλοι δυο από πίσω του, Τέβες και Βιδάλ. Παίκτες για να τους μουτζώνεις.

Έπρεπε να γίνει η αλλαγή του Λιορέντε και να αλλάξει όλο το ματς. Αυτός πήρε το παιχνίδι. Ανακάτεψε το παιχνίδι, με τα ρήγματα που έκανε, δεξιά κι αριστερά.

Ατυχία που δεν κερδίσαμε, λέει ο γάβρος του Ολυμπιακού. Για μπες στη θέση του γάβρου της Γιουβέντους. Πήγε η ψυχή μας στην κούλουρη κι αντί να πάρουμε εύκολα και πανηγυρικά το ματς, με τις ευκαιρίες που φτιάξαμε, απειληθήκαμε με ήττα.

Διαβάστε ακόμα:

Πουτάνα μπάλα στο Γιούβε - Ολυμπιακός 3-2