ΑΛΑ ΠΑΟΚ Η ΣΕΦΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ

 

Είναι παικταράς. Είναι και βιαστής, όμως. Πως ξηγιέσαι απέναντί του σαν κοινωνία, εδώ είναι το θέμα. Κατηγορήθηκε από μια 19χρονη ότι την κακοποίησε και στο δικαστήριο αποδείχθηκε η ενοχή του. Να έχει πέσει έξω το δικαστήριο, μία στις χίλιες. Το λέω αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής, διεθνής Ουαλός, δεν έχει παραδεχθεί την ενοχή του. Κάναμε έρωτα, λέει, διότι το ήθελα εγώ, το ήθελε κι η άλλη.

Μετράει η καταδίκη, όχι το τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος. Είπαμε. Οι δικαστές είναι έμπειροι και όχι σέντερ-φορ γκολτζήδες, που σκοράρουν στις μισές ευκαιρίες. Ο δικαστής θα αστοχήσει μια στις χίλιες.

Λοιπόν. Τι κάνεις σαν κοινωνία όταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που με τον παίκτη πριν τον βιασμό είχε συμβόλαιο, το οποίο έληξε όσο ο Ουαλλός ήταν φυλακή και σήμερα τον ξαναθέλει; Θα μου πεις ότι ο καθένας κυττάει το συμφέρον του. Δεν είναι έτσι, όμως.

Αυτό έκανε και ο ΠΑΟΚ με τον Κάτσε. Το αλβανόπουλο προκάλεσε όλη την Ελλάδα με τη φανέλλα της παραστρατιωτικής οργάνωσης και ο ΠΑΟΚ την έκανε αβαβά τη δουλειά. Το έπνιξε το θέμα. Ενώ θα έπρεπε να το σουτάρει το παληόπαιδο και καμμία ελληνική ομάδα να τολμήσει να επωφηλεθεί. Ας πάει ο Κάτσε να παίξει στο Κόσοβο.

Παρακάτω. Βγαίνει από τη φυλακή ο Ουαλλός βιαστής και η Σέφιλντ σα να μη συμβαίνει κάτι θέλει να του δώσει φανέλλα. Χωρίς να περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, τέλος πάντων ο ένοχος να έχει την ευκαιρία να δείξει στην κοινωνία ότι μετανόησε. Ότι είναι ικανός να γίνει αποδεκτός.

Όταν η Σέφιλντ δίνει συμβόλαιο, μάλιστα με πολύ καλά λεφτά, στον βιαστή αμέσως μετά την αποφυλάκισή του περνάει το μήνυμα ότι Δεν μας ενδιαφέρει αν ο έτσι βίασε κορίτσι, αν έκλεψε τράπεζα, αν είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.

Τι πρέπει να γίνει αν η Σέφιλντ επιμείνει στη συμφωνία της με τον Τσεντ Ήβανς, αυτό είναι το όνομα του Ουαλλού. Πρώτα-πρώτα οι οπαδοί της Σέφιλντ να μην πάνε στο γήπεδο. Αυτό θα πει επανάσταση, κυρίες και κύριοι. Κι αν οι χορηγοί της Σέφιλντ δεν θέσουν βέτο στην Σέφιλντ να μην πάρει τον ποδοσφαιριστή, οι καταναλωτές να μην αγοράζουν προϊόντα των χορηγών. Το ξαναλέω. Αυτή είναι η αληθινή επανάσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Χαρτζηλίκι 25.000 στον άστεγο Νίνη