ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Πηγή: Intime
 

Τι ήταν αυτό πάλι; Δεν λέγεται εθνική ομάδα αυτό το τσίρκο που έσκασε μύτη στα Χανιά, στο παιχνίδι με την Σερβία. Φιλικό, ξεφιλικό, παρακαλώ, δεν ξεχωρίζεις αγώνα όταν στο γήπεδο βγαίνει η εθνική ομάδα. Είναι ντροπή, είναι εθνική πρόκληση να κυκλοφορεί σα μικτή καφενείου, σα μικτή ψησταριάς.

Εκεί έφθασε το πράμα. Να μην έχουμε σήμερα εθνική ομάδα. Και, μάλιστα, η αποκρουστική εικόνα που έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς, στην ήττα 0-2 από την Σερβία προέκυψε αμέσως μετά, και τόσο σύντομα, της μέγιστης συντριβής από καταβολής εθνικού ποδοσφαίρου. Την ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Λέμε τι βλέπουμε. Λέμε τι συμβαίνει. Όταν, λοιπόν, η εθνική είναι ένα μάτσο χάλια επιβάλλεται να αποσυρθεί της αγωνιστικής δράσης για κάποιο διάστημα. Να βρεθεί μια αξιοπρεπής δικαιολογία, ότι η χώρα αντιμετωπίζει εθνικά προβλήματα με την Τουρκία, με τα πετρέλαια, με τα Σκόπια, και πιέζει και η τρόικα, γενικώς οι παίκτες μας, ευαίσθητοι κι αυτοί, είναι αρνητικά επηρεασμένοι.

Νομίζω ότι η UEFA θα έχει κατανόηση. Για πρώτη φορά η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από πίεση οξείας οικονομικής κρίσης, κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, να μη βγαίνουν στο γήπεδο οι διεθνείς με το εθνόσημο και μας ξευτυλίζουν κι αυτοί. Φθάνουν οι πολιτικοί, όχι και οι καλοπληρωμένοι διεθνείς μας.

Διαβάστε ακόμα:

Αν αγαπάς, ποτέ δεν ξεχνάς