ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

 

Δεν μας έδωσε ένα πέναλτυ ο διαιτητής. Μη σταθούμε σ' αυτές τις γελοιότητες. Ακριβώς. Είναι κάτι περισσότερο από εκτός ουσίας, είναι γελοιότητα να βλέπεις ένα καφενείο και να το κριτικάρεις σαν ένα πειθαρχημένο σύνολο, που κινείται με βάση προγραμματισμένου σχεδίου και με την αγωνία συγκεκριμένης στόχευσης.

Κρίνουμε την εθνική ομάδα, όχι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ηττήθηκε από την Σερβία η Ελλάδα με 2-0. Δεν σταματάμε στο αποτέλεσμα. Με αντίπαλο ένα χειρώτερο καφενείο η Ελλάδα πιθανόν να αποσπούσε ισοπαλία, να κέρδιζε. Δεν θα κλείσεις τα μάτια στο πρόβλημα επειδή η ομάδα έφυγε με αποτέλεσμα από το γήπεδο. Το πρόβλημα είναι πρόβλημα.

Δεν είναι ομάδα αυτό το πράμα που είδαμε με τα Νησιά Φερόε και με την Σερβία κατόπιν τούτου το τέλος του έργου θα είναι σύμφωνο με τα γραφάς και τους προφήτας. Η Ελλάδα θα επιστρέψει στο πριν το 2004 φτωχό μητρώο στην Ευρώπη.

Οι σοβαροί παπάρηδες ασχολούνται με τις... φάσεις και τις ανύπαρκτες χαμένες ευκαιρίες για γκολ και τον διαιτητή στο ματς με την Σερβία. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχεις στην ομάδα παίκτες καλούς, έμπειρους, που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα, αλλά στην εθνική αγωνίζονται με παντόφλες, δεν φοράνε τις αρβύλες μάχης.

Στα ματς με τα Φερόε και την ομόδοξη Σερβία κτύπησαν οι καμπάνες, πένθιμες, όχι και ηρωικές.

Διαβάστε ακόμα:

Ξένοι στην ίδια πόλη οι διεθνείς