Ο ΠΕΛΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ!

 

Είναι να μην αρχίσει κάποιος να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Τα γεράματα. Όχι, ακριβώς. Τι θα πει γεράματα; Θέμα υγείας. Αν είσαι υγιής, αν δουλεύουν όλα ρολόι, δεν λέγεσαι γέρος και στα 60 και στα 70 και στα 80. Αν έχεις πρόβλημα υγείας στα 40 και στα 50, λέει κάτι που δεν είσαι γέρος;

Ο βασιληάς μπήκε και ξαναμπήκε στο νοσοκομείο. “Πάω καλά, χάρη στον Θεό δεν είναι τίποτα σοβαρό, είμαι ευτυχής για την αγάπη σας” έγραψε στο twitter ο Πελέ. Βεβαίως είναι ο βασιληάς. Όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές τους αγαπάω, ακόμα κι αυτούς που δεν γνώρισα. Γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Ο Πελέ είναι 74 χρονών. Μεγάλος; Εξαρτάται, τι υπολογίζεις; Τα χρόνια που έζησε κάποιος ή, τα χρόνια που του απομένουν. Από τα 35 του, λένε, πριν ακόμα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Μεγάλος Βραζιλιάνος, ο βασιληάς μας, είχε μείνει με ένα νεφρό. Σήμερα έχει άλλα τραβήγματα. Με το γεννητικό του μόριο.

Στην πάθηση αυτή μπορείς να μιλάς για την ηλικία του. Οι άνδρες ειδικά μετά τα 70 έχουν τραβήγματα με το πέος τους. Να σου πω κάτι; Μπορεί να μην πεθάνει απ' αυτήν την αιτία, π.χ. τον καρκίνο του προστάτη. Κι όταν έρθει η ώρα να πεθάνει, άνθρωπος είναι και ο βασιληάς, το στέμμα του δεν θα το χάσει. Και μετά θάνατον θα΄ναι βασιληάς.

Διαβάστε ακόμα:

Τα γκολ δεν αγιοποιούν τον σκόρερ