ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΙΤΣΕΛ!

Πηγή: Intime
 

Τίποτα δεν χάθηκε για τον Ολυμπιακό. Είναι μέσα στο παιχνίδι της Ευρώπης, αλλά και του πρωταθλήματος. Και στα δυο, όμως, ο Ολυμπιακός, αυτός ο Ολυμπιακός είναι ικανός να την πατήσει.

Τίποτα, πράγματι, δεν χάθηκε για τον Ολυμπιακό, όμως κι όλα χάνονται! Όταν δεν πατάει γερά στο πρωτάθλημα. Όταν προβληματίζει με την απόδοσή του και γι’ αυτό πέφτει σε γκέλες. Όλα χάνονται για τον Ολυμπιακό που πλέον κάποιοι «διαβάζουν» διαφορετικά τις νίκες του με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Τις θεωρούν τυχερές, ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στη ρέντα του Ρομπέρτο.

Χάνει από την Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός και αποκλείεται στο τσάμπιονς ληγκ και ο Μαρινάκης λέει Είμαι ευχαριστημένος μ’ όσα πετύχαμε. Χάνει από την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης λέει Μ’ ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Αν, λοιπόν, αύριο ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στην Ευρώπη από την Μάλμε τι θα πει ο πρόεδρος; Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα;

Το ερώτημα είναι αν ο Μαρινάκης θα συνεχίσει με Μίτσελ στην περίπτωση που η ομάδα βρεθεί άουτ και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Και θα φταίει μονάχα ο Ισπανός προπονητής; Θα ‘ναι άδικο.

Το πουλάω δέκα παίκτες και φέρνω δέκα είναι πολιτική Μαρινάκη. Και ίσως είναι μια σωστή, μια αναγκαία πρακτική, άσχετο αν αποδίδει, πέραν από την χοντρή κονόμα. Αυτή, όμως, η πολιτική δεν γίνεται πράξη αν ο μεγαλομέτοχος δεν είχε τη σύμφωνη συνεργασία του προπονητή. Άρα;

Δεν φταίει ο Μίτσελ στην περίπτωση που αγωνιστικά ο Ολυμπιακός βρεθεί εκτός στόχων. Χάσει το πρωτάθλημα από ομάδα που δεν είχε στόχο τον τίτλο. Και αποκλειστεί στην Ευρώπη από μια κωλομάλμε.

Διαβάστε ακόμα:

Αφηρημένη τέχνη ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ