ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Πηγή: Intime
 

Δεν ανησυχεί ο μεγαλομέτοχος Κομπότης του Λεβαδειακού, που συμπεριλαμβάνεται στους 16 της “εγκληματικής οργάνωσης”. Αν αποδειχθεί αυτό για το οποίο κατηγορείται θα πάει για πλημμέλημα. Επειδή είχε πει κάτι ο πρόεδρος του Παναιτωλικού που είχε σφαγεί στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οι δύο πρόεδροι ΠΑΕ, λοιπόν, είναι αυτοί του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Μαρινάκης και Κομπότης. Η δουλειά θα αρχίσει να τρέχει από το 2015, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Μέχρι τότε ποιος ξέρει πως θα κάτσει η τράπουλα. Μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα τούτη την περίοδο γράφει τα πάντα στα παπάρια της και όλο το σύστημα σαν ταύρος πεινασμένος έχει αμολυθεί στην αρένα να φάει τον... πρόεδρο της δημοκρατίας, τον οποίο θεωρεί ταυρομάχο.

Τόσο αστείοι είμαστε. Είμασταν που είμασταν σε παράλυση, έχουμε βρει θέμα και στόχο για να πιάσουμε τα χαμένα μας λεφτά, αν κάνουμε, αν δεν κάνουμε πρόωρες εκλογές.

Μην το ξεχάσω. Μέσα στους 16 της εγκληματικής οργάνωσης είναι δύο δικαστές και τρεις δικηγόροι, μέλη των πειθαρχικών επιτροπών, της ΕΠΟ και της Φούτμπωλ ληγκ (πρώην ΕΠΑΕ) αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έτσι μας γουστάρει, ρε Καναδέ