ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Πηγή: Intime
 

Καλή ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης. Καλή; Πολύ καλή. Είναι Αστέρας, όμως. Όχι Παναθηναϊκός, που παρά το “Χ” που βούτηξε μπήκε πιο άγρια στο παιχνίδι του τίτλου! Αφού ο Ολυμπιακός έχει το πρόβλημα, γιατί ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε θέση βολής να μην τον ξεπεράσει στη βαθμολογία.

Και τον ΠΑΟΚ; Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Άρα, δεν υπολογίζει τον ΠΑΟΚ, παρ' ότι αυτός προηγείται στη βαθμολογία. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού λέγεται “Ολυμπιακός” και αν το χάσει ο Ολυμπιακός, ο φόβος λέγεται “Παναθηναϊκός”.

Δυστυχώς. Δυστυχέστατα ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν νοιώθουν απειλή από τον ΠΑΟΚ, ας προηγείται στη βαθμολογία.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Βαθμοί θα χαθούν μπόλικοι. Άρα, μ' έναν Ολυμπιακό προβληματικό ο Παναθηναϊκός ελπίζει. Από Αγρίνιο και Τρίπολη, όπου ο Ολυμπιακός πήρε δύο πόντους, ο Παναθηναϊκός έφυγε με τέσσερις.

Είδαμε τη διαφορά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Είδαμε στην Ξάνθη τον γνωστό εδώ και δεκαετίες δικέφαλο. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στην Τρίπολη, παρά τις αδυναμίες του, τις μειονεξίες του, έπαιζε με πάθος, επειδή δεν έχει ξεχάσει ότι είναι ακόμα Παναθηναϊκός.

Ο Αστέρας τα έδωσε όλα στο πρώτο ημιχρόνιο. Λάθος του. Καμμία σκέψη για οικονομία δυνάμεων. Για μοιρασιά των καυσίμων. Λάθος να ξοδέψει το περίσσευμα της ενέργειας στο 70'.

Θα πάω φυλακή και δικαιολογημένα αν πω κάτι χωρίς στοιχεία. Δύο εκτός έδρας νίκες ο Λεβαδειακός, πήρε στα Γιάννενα και μετά στην Κρήτη, πριν παίξει με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί άρπαξε τεσσάρα ο ΠΑΟΚ