ΜΙΤΣΕΛ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είδαμε έναν Ολυμπιακό να μη μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ήταν τυχαίο; Έναν Ολυμπιακό να τον βλέπεις και να τον φτύνεις, να τρώει δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ και να τον κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το είδαμε το έργο με τα ματάκια μας.
 
Και μετά από τρεις ημέρες βλέπουμε πάλι τον Ολυμπιακό, όχι μόνον να μη θέλει να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά, το χειρώτερο, να μη θέλει να παίξει μπάλλα. Ένα πρώτο ημίχρονο φρικιαστικό. Τι διάολο συμβαίνει;
 
Στο δεύτερο ημιχρόνιο κάπως “συνήλθε” ο πρωταθλητής. Κάτι η απειλή του κόσμου, που δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φθάσει η αντίδρασή του και ποιον, ποιους θα στοχοποιήσει. Κάτι ο διαιτητής που έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, διότι έχοντας με το μέρος τους το κοράκι, η ευθύνη τους για τη νίκη γινόταν πιο επιτακτική.
 
Πράγματι, ο Ολυμπιακός στην επανάληψη ήταν “καλύτερος”, επειδή μαλακίστηκε ο ΠΑΣ που πισωγύρισε και έδωσε τόπι και τόπο στο γήπεδο στους πρωταθλητές. Κι όμως, απέναντι στην ενδεκάδα του Μίτσελ ο ΠΑΣ δεν μειονεκτούσε, για να την κάνει γυριστή, πισινή.
 
Λοιπόν; Ρωτάς, τι διάολο συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Μία είναι η απάντηση. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι σημερινό. Είναι αδύνατον να προέκυψε τυχαία και συμπτωματικά το πρόβλημα. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν γίνονται αυτά. Απλά ήρθε η ώρα να φανεί το πρόβλημα, με κόστος την απώλεια της πρωτοπορίας στο πρωτάθλημα.
 
Γιατί, όμως, βρέθηκε στο λάκο με τα φίδια ο Ολυμπιακός; Αυτό το ξέρει, οφείλει να το ξέρει ο προπονητής του. Αυτός είναι υπόλογος απέναντι στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Η εκθρόνιση του βασιληά Ολυμπιακού