ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΝΤΝΙΠΡΟ!

Πηγή: Intime
 

Καταστροφή θα 'ναι για τον Ολυμπιακό αν δεν εκτιμήσει δεόντως και καταλλήλως την “άσημη” αντίπαλό του από την Ουκρανία στο γιουρόπα. Αν, δηλαδή, δεν την πάρει τα σοβαρά, αν την υποτιμήσει. Στη ζυγαριά υπερέχει ο Ολυμπιακός, όμως αυτό δεν αποτελεί καμμία εγγύηση ότι η πρόκριση είναι δική του.

Πολυεθνική ομάδα η Ντνίπρο, πιο σωστά να την πεις ομάδα λεγεωνάριων. Οι ανατολικές ομάδες της Ευρώπης δεν έχουν κουλτούρα επιχειρηματική στο ποδόσφαιρο και γι' αυτό, σε αντίθεση με τις ομάδες της Δύσης, παρουσιάζουν αστάθεια αγωνιστική. Ακόμα και σε κρίσιμα παιχνίδια αποδίδουν πολύ κάτω από τις δυνατότητες των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών τους.

Ο Μύρων Μάρκεβιτς, το Νο1 προπονητικό όνομα στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, κάθεται στον πάγκο της Ντνίπρο και είναι αυτός που με την Μέταλιστ πριν δυο χρόνια απέκλεισε τον Ολυμπιακό με νίκη στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση, όμως η αντίπαλος από την Ουκρανία δεν θα παίξει για να αποκλειστεί. Πλήγμα θα αποτελέσει για το γόητρο και την διεθνή εικόνα του πρωταθλητή να περάσει σε βάρος του η Ντνίπρο. Ο Μαρινάκης είπε ότι θα κάνει μεταγραφές, όμως επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά κι όχι οικονομικά ή, εμπορικά, είναι ερωτηματικό αν ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος επειδή θα ενισχυθεί με 2-3 παίκτες.

Το πρόβλημα, αν πράγματι υποφέρει από πραγματικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, δεν λύνεται μαγικά και ταχυδακτυλουργικά στα σίγουρα με την προσθήκη καινούργιων παικτών στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ολα τα λεφτά στην τράπεζα ο Μαρινάκης!