ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!

 

Θα πέσει ξύλο απόψε στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας; Μέχρι σήμερα δυο φορές οι χουλιγκάνοι της ΑΕΚ, για την ΑΕΚ, ρε γαμώτο, μπουκάρησαν στη συνεδρίαση του Δήμου και έριξαν ψιλές και χοντρές. Κι αν πέσει ξύλο, ποιος θα το φάει, οι αληταράδες της ΑΕΚ ή, οι “σωματοφύλακες” του δημάρχου.

Δεν ξανάγινε. Και πολύ καλώς γίνεται για πρώτη φορά. Ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας να προστατεύσουν τους δημοτικούς συμβούλους στο προγραμματισμένο σήμερα από τις 7 μ.μ. ραντεβού τους. Επειδή παίζει ο φόβος τα πρεζόνια “Για την ΑΕΚ, ρε γαμώτο...” να εμφανιστούν με τις γνωστές διαθέσεις τους και τραυματίσουν πάλι δημοτικούς συμβούλους που διαφωνούν στην κατασκευή του γηπέδου.

Θέλω ξύλο! Ο δήμαρχος έχει πάρει τα μέτρα του. Πώς θα αντιμετωπίσει την “αεκτζήδικη” επίθεση. Οι λεγάμενοι θα τολμήσουν; Ή, ξέρουν μόνον να βαράνε κόσμο όταν οι άλλοι είναι απροστάτευτοι και αιφνιδιασμένοι.

Θέλω ξύλο! Και όποια πλευρά φάει το λιγώτερο ξύλο, η χουλιγκάνικη ή, της δημοτικής αρχής, αυτήν την πλευρά θα ανακηρύξω νικήτρια.

Διαβάστε ακόμα:

Το γήπεδο της ΑΕΚ και τα πρεζόνια της