ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Πρώτα ο Καρεμπέ είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν δίνει τον Μαζουακού ούτε με 30 εκ. ευρώ. Και ποιος είναι ο Καρεμπέ; Όποιος κι αν είναι, όποιο πόστο και να έχει στον Ολυμπιακό, δεν είναι αυτός που αποφασίζει ποιος παίκτης θα αποκτηθεί, ποιος θα δοθεί. Την τελευταία κουβέντα την έχει ο Μαρινάκης. Ποιος άλλος;

Ρωτάτε τον Μαρινάκη αν πει “'Οχι” σε 30 εκ. προκειμένου να παραχωρήσει τον μαύρο; Να σοβαρεθούμε. Η μεγαλύτερη επιτυχία του εφοπλιστή σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι να πάρει μια τριαντάρα από έναν παίκτη.

Παρακάτω. Μετά τον Καρεμπέ, που δεν ξέρουμε αν έλεγε στα σοβαρά ή, στα πρωτοχρονιάτικα, ότι ο Γάλλος αμυντικός δεν δίνεται με λιγώτερα από 30 πακέτα, “κάτι” είπε και ο μάνατζερ του παίκτη. Ότι ο Μαζουακού δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό. Άλλη μαλακία αυτή.

Ο Μαζουακού είναι ευχαριστημένος, είπε ο ατζέντης του. Τον πληροφορώ ότι και ο Ολυμπιακός είναι ευχαριστημένος με τον Μαζουακού. Και λοιπόν; Άμα σκάσει η καλή πρόταση δεν θα πει “Όχι” κανένας, ούτε ο παίκτης, ούτε ο μάνατζερ του, ούτε ο Ολυμπιακός. Κι όταν λέω Ολυμπιακός εννοώ ο Μαρινάκης, κανένας Καρεμπέ και κανένας Μίτσελ.

Να τελειώνουμε. Η είδηση δεν είναι ότι κάποιος παίκτης έχει συμβόλαιο. Ούτε ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιο. Όλα αυτά είναι ρευστά. Το ότι κάποιος παίκτης ή, προπονητής έχει συμβόλαιο π.χ. για δύο χρόνια δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα παραμείνει στην ομάδα για δύο ακόμα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Ομάδα λαϊκή ή, εφοπλιστική ο Ολυμπιακός