ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ

πηγή: Intime
 

Θα στο πω χωρίς προλόγους και σάλτσες. Είναι παράλογο να αλλάξει τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Αρπα και την άλλη. Αν συμβεί θα είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Διαβάζουμε τα σημάδια. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Μπορεί ο μεταφραστής να κάνει λάθος. Δηλαδή; Μεταγραφική σύσκεψη στην προεδρική σουίτα στο Καραϊσκάκης αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά, χωρίς την παρουσία του Μίτσελ. Εννιά στους δέκα ρεπόρτερ έχουν βγάλει το συμπέρασμα. Ο Ισπανός είναι φευγάτος. Ο σοβαρός το ψάχνει παραπάνω και μπορεί να ανακαλύψει κάτι άλλο. Για παράδειγμα, ότι η γυναίκα του Μίτσελ είχε μια ξαφνική αδιαθεσία. Λέω τώρα. Ή ότι είχε προγραμματισμένη εκ των προτέρων μια δουλειά που δεν μπορούσε να αγνοήσει.

Ολη μέρα τα σάιτ οργιάσανε. Φεύγει ο Μίτσελ, ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του. Μερικοί κατέληξαν στον σύμπερασμα ότι θα είναι ξένος o διάδοχος και βρήκαν κανά δυο γνωστούς ψιλοδιαθέσιμους. Για να μην ξεχνιόμαστε, άνεργος είναι και ο Ρανιέρι... Δεν λέω ότι έχουν πέσει έξω.

Ελα, όμως, που χθες το απόγευμα έγινε νέα μεταγραφική σύσκεψη και αυτή τη φορά μετείχε ο Μίτσελ. Το τουμπάρεις το παραμύθι, τώρα; Πώς γίνεται ένας φευγάτος προπονητής να λέει την άποψή του για τις μεταγραφές; Κι εγώ, σου λέω ότι δεν το τουμπάρεις. Ο Μίτσελ μού έχει δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να συμβουλεύσει και τον εργοδότη που τον έχει απολύσει, εφόσον του ζητηθεί. Αρα; Αρα δεν μπορείς να ξέρεις ή, να είσαι σίγουρος.

Ο αποδυτηριάκιας επειδή παίζει και βλέπει μπάλλα εδώ και μια 40ετία, δεν μπαίνει στη διαδικασία των προβλέψεων. Λέει ότι είναι λάθος να φύγει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα η ομάδα του Πειραιά, εκτός κι αν φοβάται ότι θα χάσει το πρωτάθλημα με τον Ισπανό, τον οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό αποθέωνε για την ευρωπαϊκή αύρα που έδωσε στην ομάδα. Τι θα κάνει ο πρόεδρος; Διαβάστε τα σημάδια και πείτε μου...

Διαβάστε ακόμα:

Τι έχει συμφωνήσει ο Μίτσελ με Μαρινάκη