ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

πηγή: Intime
 

Αυτή είναι πλήρης απομυθοποίηση για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Κι αν κάποιοι θεώρησαν τυχαία την τεσσάρα από την Ξάνθη και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κέρκυρα αποτέλεσμα αδιαφορίας, δεν ξέρω τι μπορούν να πουν για αυτό το ματς.

Ο ΠΑΟΚ πήγε προετοιμασμένος στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα. Δεν πήγε εκδρομή. Ολο το σκεπτικό του Αγγελου ήταν προσανατολισμένο, σε αυτό το παιχνίδι και στο πρωτάθλημα. Μερικώς, λόγω αυτού του γεγονότος, δικαιολογήθηκε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο.

Ποια ήταν η εικόνα. Ο Αστέρας πέτυχε τρία γκολ, είχε χαμένο πέναλτι και ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ είχε δυο, όχι καλές ευκαιρίες, αλλά καλές ενέργειες. Οι γηπεδούχοι στηρίχθηκαν στις αντεπιθέσεις που απλώθηκαν με παιχταράδες που είχαν και ταχύτητα. Οι φιλοξενούμενοι αντέταξαν στατικότητα. Ακόμα και ποδοσφαιρικό γήρας!

Σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλειποβαρής. Ηταν το φάντασμα της όπερας που κρύφτηκε για τα καλά στα υπόγειά της. Εμφανίστηκε για λίγο στα θεωρεία και αποσύρθηκε. Κρίμα για τον κόσμο του που μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη και το +7 πίστεψε ότι βρισκόταν μπροστά σε μια υπέρβαση. Το ματς στην Τρίπολη ήταν από αυτά που δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία.

Διαβάστε ακόμα:

Δικαίωση Μαρινάκη από Μάντσεστερ, Ατλέτικο