ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΒΙΤΩΡ ΠΕΡΕΙΡΑ!

πηγή: Intime
 

Καμμία δημοσιογραφάρα δεν τόλμησε να ρωτήσει τον φρέσκο προπονητή του Ολυμπιακού για τον Μίτσελ. Ποια είναι η γνώμη του Πορτογάλου για τον Ισπανό που αντικατέστησε στον πρωταθλητή. Ο ίδιος ο Βίτωρ Περέιρα από μόνος του αναφέρθηκε στον Μίτσελ, αμέσως μετά το 3-1 στην Ξάνθη. Και τι είπε;

Αυτά που έπρεπε να πει. Αλλοίμονο αν έκανε τη μαλακία να βγάλει άσχημη κουβέντα για τον Μίτσελ. Ακόμα και να είδε, που είδε, πράγματα ικανά να κακοβαθμολογηθούν στον Μίτσελ, θα ήταν ανόητο να τα βάλει με τον προηγούμενο, δηλαδή με τον εαυτό του!

Ακριβώς. Προπονητής στον Ολυμπιακό είναι ήδη ο Περέιρα. Ποιος Μίτσελ; Δεν υπάρχει κανένας Μίτσελ. Ο Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά ότι στο τέλος της σαιζόν αυτός ο οποίος θα ζυγιστεί είναι ο ίδιος, όχι ο Μίτσελ. Επειδή αυτός, ο Περέιρα έχει πλέον την ευθύνη.

Να, γιατί ο Περέιρα είπε ότι η νίκη στην Ξάνθη είναι επιτυχία του Μίτσελ. Τι να έλεγε; Ότι σαν άνθρωπος της δουλειάς έπιασε κάποιες “λεπτομέρειες” στα αποδυτήρια που δεν κολακεύουν τον Μίτσελ. Αν το έλεγε αυτό ο Περέιρα, αν άφηνε υπονοούμενα σε βάρος του Ισπανού, τότε θα λέγαμε ότι ο νέος προπονητής δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα:

Το μπαλαμούτι Αναστόπουλου δεν φθάνει στον ΟΦΗ