«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ!» ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

πηγή: Intime
 

“Η καταστροφή του ΟΦΗ είναι ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης”. Αυτό “βουίζει” σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης. Τι λέτε, ωρέ κοπέλια; Σα να άργησαν να αντιληφθούν τον υπαίτιο που σήμερα η ομάδα διαλύθηκε. Μετά από τόσα χρόνια ρίχνουν τις ευθύνες όλες στον μεγάλο γιο του Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον Γιάννη, τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τι, όμως, καταλογίζουν στον ανηψιό του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, τον ευεργέτη του ΟΦΗ; Ότι περιέφερε τις μετοχές της ΠΑΕ ΟΦΗ πότε σ' αυτόν, πότε στον άλλον “μπροστινό” και όλοι τους αυτοί ήταν το λιγώτερο ακατάλληλοι.

Ο Τζίγγερ πράγματι εκτός από το πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού, που τις “έδωσε” στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία”, είχε και το “κομπόδεμα” των μετοχών του ΟΦΗ. Ας δεχθούμε, αυτοί που παρουσιάζονταν σα μεγαλομέτοχοι του ΟΦΗ, ότι ήταν ακατάλληλοι, απατεώνες, ανίκανοι, ό, τι άλλο τους καταλογιστεί. Ας δεχθούμε ακόμα ότι έτσι ή, αλλοιώς ευθύνη σε κάποιο βαθμό έχει ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης.

Γιατί, όμως, να έχει μεγαλύτερη υποχρέωση για τον ΟΦΗ ο Τζίγγερ απ' όση η κοινωνία του Ηρακλείου; Ένα ερώτημα αυτό. Ολόκληρη Κρήτη για το καμάρι της τον ΟΦΗ δεν είχε να παρουσιάσει έναν αξιόπιστο επιχειρηματία. Ερώτημα κι αυτό. Γιατί η Κρήτη, με την τόσο ισχυρή τοπική οικονομία και μία από τις πιο δυνατές αστικές περιοχές της χώρας, το Ηράκλειο, επέτρεπαν να διαχειρίζεται τον ΟΦΗ ο κάθε “εκλεκτός” του Τζίγγερ;

Διαβάστε ακόμα:

Από το δικό του δηλητήριο έπαθε ο ΟΦΗ