Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ!

πηγή: Intime
 

Είναι σίγουρο. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν οι εκλογές στην Ελλάδα δεν έγιναν αντικείμενο ενδιαφέροντος στο εξωτερικό. Δεν μιλάμε ότι προκαλούν την περιέργεια ή, το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Είναι φανερό ότι κάποιοι, από αρχηγούς κρατών μέχρι τραπεζίτες, έχουν μια ανησυχία στα όρια του πανικού για το αποτέλεσμα της κάλπης την προσεχή Κυριακή.

Απ' εκεί και πέρα όλο και κάποιος, που δεν καίγεται για λόγους οικονομικούς, πολιτικούς, θα πει την τραλαλά γνώμη του. Όπως ο μέχρι προ ημερών προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ. Που δήλωσε τσιπρικός. Συριζαίος.

«Η εργατική τάξη έχει πληγεί περισσότερο στην Ελλάδα και γι' αυτό θαρρούν ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει ο Αλέξης. Είναι μια εναλλακτική επιλογή, αν πράγματι υπάρχουν άλλες επιλογές στην Ελλάδα». Αυτά είπε ο Μίτσελ που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους «Podemos», τους αγανακτισμένους της πλατείας στην Ισπανία.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, ψηφίζει Σύριζα και Τσίπρα. Ο πρόεδρος του Σύριζα ψηφίζει Μίτσελ; Γνωστός βάζελος ο Αλέξης, έτσι όπως τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα ο Ισπανός, θα έπαιρνε προπονητή στον Παναθηναϊκό τον πρώην του Ολυμπιακού. Ακόμα κι αν δεν του έκανε για προπονητής του βάζελου, θα έπρεπε να τον βάλει αβλεπή στη θέση του Σκουρλέτη. Πιο επικοινωνιακός, ευρηματικός και καθόλου ξύλινος.

Διαβάστε ακόμα:

Με τον Σύριζα παίζει ανοικτά ο Μαρινάκης