ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΠΑΟΚ;

πηγή: Intime
 

Έχασε, λένε, τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα 2-1 στην Τούμπα από τον καλό στον πρώτο ημίχρονο Παναιτωλικό. Αν, δηλαδή, ρωτάω, κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, τότε θα λέγανε ότι συνεχίζει με... πίστη και αισιοδοξία την κούρσα του πρωταθλητισμού; Μη λέμε ό, τι θέλουμε.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό, όχι επειδή δεν έχει καλή ομάδα. Και καλύτερο σύνολο να διέθετε, λέω εγώ, και περισσότερες επιλογές παικτών να είχε ο Αναστασιάδης, πάλι λείπει από την ομάδα το μέταλλο του πρωταθλητισμού.

Το είδαμε ολοφάνερα στο ματσάκι με τον Παναιτωλικό. Η γαμημένη πίεση τσακίζει ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα που κέρδισε στο Καραϊσκάκη, και πιθανότατα θα ξαναπάρει τον Ολυμπιακό, δεν είναι σφυρηλατημένη να κερδίζει κάθε αγωνιστική. Το είδαμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ένας ΠΑΟΚ που έχανε 1-0 με πέναλτυ από το πρώτο πεντάλεπτο και δεν μπορούσε να βρει τη μπάλλα, να κάνει παιχνίδι αφεντικού. Ένας χαμένος, αποπροσανατολισμένος ΠΑΟΚ. Που φάνηκε στο Β' μέρος όταν ανοήτως ο Παναιτωλικός του έδωσε τα κλειδιά της κρεββατοκάμαράς του.

Τελικά ο ΠΑΟΚ έβαλε μόνον ένα γκολ, εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση. Η “τιμωρία” ήρθε με το 1-2 μια αναπνοή πριν το κοράκι σφυρίξει τη λήξη.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν ήθελε τη νίκη ο ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό