ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ

πηγή: Intime
 

Για δυο ώρες, από τα μεσάνυχτα την Τετάρτη, ο Ντέμης Νικολαϊδης, θα παίξει μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Δεν έμαθα, δεν το έψαξα, άλλωστε δεν μ' ενδιαφέρει, αν πρόκειται για μία μόνον σπέσιαλ ραδιοφωνική εμφάνιση ή, ξεκινάει δική του εκπομπή η παληά δόξα της ΑΕΚ.

Ποδοσφαιρική δόξα, να το διευκρινίσουμε, όχι διοικητική, διότι έχω την ασθένεια της ακρίβειας. Της σωστής διατύπωσης. Άλλο διοικώ το μαγαζί, άλλο είμαι ποδοσφαιριστής. Όχι, δηλαδή, να αναλάβω διοίκηση επειδή στο γήπεδο έβαζα γκολ. Ούτε επειδή είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ να φορέσω κοντό παντελονάκι και να μπω στο γήπεδο, ένας μέσα στους ένδεκα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Σα μουσικός παραγωγός ο Ντέμης Νικολαϊδης πιθανόν να είναι κρυφό ταλέντο. Και λοιπόν; Δεν θα γυρίσει και δίσκο σαν τραγουδιστής. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο τραγουδάω, άλλο βάζω να ακουστούν αλλωνών τραγούδια.

Στην παγίδα, όμως, πάντα πέφτει ο κοσμάκης. Ο αιώνιος μαλάκας. Δίνει εξουσία κυβερνητική, οικονομική σε άτομα άσχετα, αρκεί αυτά να είναι αγαπημένα σαν αθλητές, σαν καλλιτέχνες. Τι έγινε στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαϊδη, για να μη ξεχνιόμαστε; Καταστράφηκε οικονομικά η ΑΕΚ. Διαλύθηκε. Με προσωπική ευθύνη του άλλοτε λατρεμένου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσα τελάρα γάβρο στην Τούμπα;