ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣΑΚΙ 2-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Πού είναι ο Ολυμπιακός; Δεν τον είδα κόντρα στον Ατρόμητο. Ούτε τον Ατρόμητο είδα στο παιχνίδι. Έγινε ένα ήρεμο, ήσυχο παιχνιδάκι, που δεν θα έχανες τίποτα αν σηκωνόσουν από την πολυθρόνα και πήγαινες για κατούρημα, έφτιαχνες καφέ ή, ένα κοκταίηλ. Δεν ήταν αγώνας που σε κρατούσε.

Ο Ατρόμητος ένα πράμα ήθελε. Μη φάει το δεύτερο γκολ. Δεν είναι κακή ομαδούλα, άσχετο αν στερείται προσωπικότητας. Ούτε θα πω ότι κάθισε να χάσει. Έβαλε ένα ωραίο γκολ, έκανε το 2-1, απ' εκεί και πέρα τίποτα.

Ποιο παιχνίδι παράγει ο Ολυμπιακός με δύο αμυντικούς χαφ, τους Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς. Ο άλλος χαφ, ο Τσόρι γίνεται 4ος κυνηγός και άντε η μπάλλα να φθάσει στον Μήτρογλου να ξηγηθεί το γκολ. Και μπήκε το πρώτο γκολ από τον Αφελάι που βρέθηκε ξεμαρκάριστος.

Είναι πρωταθλήτρια ομάδα αυτή, ικανή να διακριθεί στην Ευρώπη; Να μη μπορεί να κάνει παιχνίδι, να μη βγάζει φωτιές στο Καραϊσκάκη, με τον Ατρόμητο; Έγινε ένα τόσο αντιποδοσφαιρικό ματς που νόμιζες ότι παρακολουθούσες αγώνα σε σχολή προπονητών. Μια ομάδα “παίζει” χωρίς αντίπαλο, προκειμένου να εφαρμοστεί η διδασκαλία συστημάτων. Μετά, η προς εκπαίδευση ομάδα βρίσκει μια αδύναμη αντίσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Μαζύ με τον Αναστασιάδη, παραιτήθηκε και ο ΠΑΟΚ