ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

πηγή: Intime
 

Ασόβαρα πράγματα. Εντελώς. Άσε, δεν είμαστε για πρωτάρηδες στην πιάτσα. Το έργο το έχουμε ξαναδεί, όχι μια και δυο φορές. Μιλάμε για επιθεώρηση, που στη σκηνή ανεβαίνουν ηθοποιοί από μπουλούκι επαρχίας, όχι από θίασο πετυχημένων ηθοποιών. Ο Μαρινάκης επισκέφθηκε τον φρεσκοϋπουργό αθλητισμού για να διεξαχθεί ομαλά το ντέρμπυ της Κυριακής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Ε, δεν γαμιόμαστε όλοι, να πιάσουμε και ράτσα;

Θα γίνει ένα παιχνίδι σε μια χώρα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να είναι εξασφαλισμένες οι συνθήκες πολιτισμού και αθλητισμού στο γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια. Ε, γι' αυτό σου λέω δεν γαμιόμαστε.

Κι αυτό που δεν πετύχαμε σαράντα χρόνια τούρκικα, θα το καταφέρουμε την Κυριακή. Επειδή θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Κοντονής..., ο νέος υπουργός. Ανέκδοτο. Σόκιν. Ντροπή να το πεις.

Τη λεζάντα του κάνει ο Κοντονής. Χάρη του κάνει ο Μαρινάκης που τον επισκέπτεται. Και του δίνει την ευκαιρία δημόσιας προβολής. Σιγά που ο κάθε Μαρινάκης, λες και κατέβηκε από τον Άρη, δεν ξέρει ότι στο θέμα της βίας, όοοολοι οι υπουργοί είναι της πλάκας. Μόνον σαλιαρίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσα τελάρα γαύρο στην Τούμπα;