ΞΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

πηγή: Intime
 

Βρήκε δουλειά ο νέος υπουργός. Όχι μαλάκας είναι να αφήσει το μέλι. Πολιτικός είναι και το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι η λεζάντα. Να βγει φωτογραφίες με τον Μαρινάκη, τον Αγγελίδη του ΠΑΟΚ, με τον Αλαφούζο. Ό, τι παίζει στην επικαιρότητα. Τι παίζει; Το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Άρα, παραμύθι φούρναρης στο όνομα της πάταξης της βίας ό, τι αρπάξουμε από δημοσιότητα. Μη χάσουμε την γκραν σουξέ ευκαιρία.

Έγινε και η συνάντηση του Κοντονή με τον Αλαφούζο. Εδώ είμαστε. Ο φρέσκος υπουργός αθλητισμού που έπεσε με τα μούτρα στη “δουλειά” δεν έχει καταλάβει τι εστί Αλαφούζος. Μήπως θαρρεί ότι θα την βγάλει καθαρή, όπως με τον Μαρινάκη. Μέγα λάθος.

Τι να περιμένει από τον υπουργό αθλητισμού ο Μαρινάκης; Τίποτα. Ούτε λεφτά, ούτε αβάντα. Ο άλλος, όμως, ο Αλαφούζος είναι “πονηρός”, 40 χρόνια στην πιάτσα δεν συναντήθηκε με τον Κοντονή για αναμνηστικές φωτογραφίες. Για δημοσιότητα. Δεν την έχει καθόλου ανάγκη ο καναλάρχης.

Αυτά που ήθελε να του πει του Κοντονή, τα είπε ο Αλαφούζος. “Διακριτικά” αλλά ξεκάθαρα. Το και το. Ο Μαρινάκης έτσι παίζει, ο Μαρινάκης δεν κάθεται καλά. Και αφού τα άκουσε ο Κοντονής έχει υποχρέωση αναλόγως να πράξει. Διαφορετικά ο Αλαφούζος θα τον ξεβρακώσει πολιτικά και κυβερνητικά τον Ζακυνθινό δικηγόρο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σόι μαγκιά είναι αυτή του Μαρινάκη