ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ GAME OF THRONES;

πηγή: Intime
 

Κάνω μια πολύ δύσκολη ερώτηση και όποιος αντέξει, επειδή το πράμα θα το τραβήξω μέχρι τα βαθειά νερά. Γιατί ο ΠΑΟΚ πήγε να παίξει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ; Αυτό είναι το ερώτημα-αγκάθι.

Έχασες το κουτί με τα λουκούμια αν απαντήσεις ότι η ομάδα ταξίδεψε από τη μία άκρη της Ελλάδος στην άλλη για να παίξει μπάλλα. Έχασες, διότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε! Δεν ζήτησε το αποτέλεσμα. Δεν αγωνίστηκε σαν διεκδικητής του πρωταθλήματος. Λοιπόν;

Φοβερό. Να θέλεις να γίνεις κυβέρνηση, είτε λέγεσαι Παπανδρέου και Καραμανλής, Σαμαράς και Τσίπρας, και αντί να με βγάζεις από το λούκι να με χώνεις πιο βαθειά. Φοβερότατο. Να είναι ο πρώτος ο Ολυμπιακός, να κυνηγάει κι αυτός το πρωτάθλημα και στο γήπεδο να μη βλέπεται.

Τα είπα μαζεμένα; Δεν νομίζω. Μπέρδεψα ποδόσφαιρο και πολιτική; Κάθε άλλο. Μιλάμε για Ελλάδα. Και κρίνουμε γεγονότα. Δεδομένα. Μια αποτυχημένη ομάδα, ο ΠΑΟΚ, που βαδίζει από ήττα σε ήττα, που την Κυριακή πιθανόν να κάνει τρίτη σερί, να έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι θέλω πρωτάθλημα.

Ένας Ολυμπιακός φλύαρος και αποκρουστικός να υπερηφανεύεται ότι θα ξαναπάρει το κωλοπρωτάθλημα. Να γίνει βασιληάς σ' ένα θρόνο της πλάκας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το ματς με τον Ολυμπιακό