ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

πηγή: Intime
 

Άσε το παραμύθι που λέει ο Μίτσελ. Ότι τον ξάφνιασε ο Μαρινάκης όταν του είπε πως τελειώσαμε. Πως δεν συνεχίζουμε άλλο. Η αλήθεια είναι ότι αρκετό καιρό πριν το τέλος του ο Ισπανός προπονητής περίμενε τη λυπητερή. Και υποψιάστηκε αμέσως ότι η δουλειά βρωμάει όταν του τηλεφώνησε ο εφοπλιστής πως θα τον επισκεφθεί.

“Ήρθε στο σπίτι μου να πιούμε καφέ κι αυτός μου ανακοίνωσε ότι απολύομαι... Το 'πα στη γυναίκα μου και νόμιζε ότι της κάνω πλάκα, διότι είμαι από τη φύση μου πλακατζής”. Αυτά δήλωσε στην Ισπανία ο Μίτσελ.

Πολύ σωστός ο Μαρινάκης. Κύριος. Άγγλος τζέντλεμαν. Πήγε ο ίδιος να το πει στον προπονητή, ούτε τον κάλεσε στο γραφείο του, ούτε ο Μίτσελ έμαθε το νέο από το διαδίχτυο.

Κάτι άλλο. Έχεις ένα νταραβέρι με κάποιον. Όπως ο Μίτσελ με τον Μαρινάκη. Και μια ωραία μέρα το αφεντικό κάνει αυτό που ποτέ δεν είχε προηγηθεί στα δύο χρόνια της σχέσης σας. Ποτέ ο Μαρινάκης δεν είχε επισκεφθεί για... καφέ ή, για ποτό τον Μίτσελ.

Όταν, λοιπόν, ο ένας από τους δύο κάνει κάτι που δεν παίζει στην καθημερινότητά τους, τότε αυτό θα 'ναι για καλό ή, για κακό.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης: Εγώ καθάριστα στην Τούμπα!!!