ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Ποιος δεν το ευχαριστήθηκε το 1-1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ! Όχι μονάχα οι αεκτζήδες. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο χάρηκαν το γεγονός μια ομάδα να ζορίζει τον πρωταθλητή, τον επικυρίαρχο στην Ελλάδα. Γιατί;

Ανόητη ερώτηση. Τι θα πει «Γιατί;». Διότι δεν είναι ωραίο ο Ολυμπιακός, δηλαδή μια ομάδα να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Και να το παίρνει χωρίς αντίπαλο. Χωρίς αντίσταση, χωρίς πίεση από μια άλλη ομάδα.

Το καλύτερο θα ήταν ο Ολυμπιακός να δυσκολευόταν από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον. Ο μονόλογος ξενερώνει. Απεναντίας ο διάλογος κι όχι με δύο συζητητές, ανεβάζει το ενδιαφέρον.

Το παρήγορο, λοιπόν, είναι ότι η ΑΕΚ δεν λείπει από το πρωτάθλημα μόνον σα βαρύ όνομα. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν επίσης μεγάλη φανέλλα, όμως δεν είναι θέση να απειλήσουν τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούν σήμερα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ, κι αυτό είναι που άρεσε, στο 1-1 με Ολυμπιακό έδωσε υποσχέσεις ότι με την επιστροφή της θα μετράει και σαν αγωνιστικό εκτόπισμα. Αυτό θέλουμε, μόνον το όνομα της ΑΕΚ δεν μας φθάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ψήφισε Μελισσανίδη!!!