ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ 4-0!

πηγή: Intime
 

Ένα παιχνίδι που από μακρυά φαινόταν ότι θα το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ εξελίχθηκε στην κηδεία του... Η εντελώς λανθασμένη τακτική του νέου προπονητή του Ατρόμητου, του Νίκου Νιόμπλια, που «κρατούσε» τους παικταράδες του, που τους είχε αναθέσει ρόλο χωροφύλακα, αντί να τους επιτρέπει να δημιουργήσουν παιχνίδι, έδωσε το γήπεδο όλο στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που περίμενε να ανοίξει το σκορ ήταν ο ΠΑΟΚ που είχε βγει μπροστά και ζητούσε το γκολ. Τελικά, τι έγινε; Ο Δημούτσος έκανε το 1-0 και απελευθερωμένοι από τα καθήκοντα σωματοφύλακα Ουμπίδες, Μαρσελίνο, Ναπολεόνι με φαντασία και έμπνευση έβαλαν τον ΠΑΟΚ μέσα στο φέρετρο. Με τη νίκη 4-0.

Ήταν μετά το 1-0 και η αποβολή του Αθανασιάδη. Όχι, ρε, διαιτητή. Όχι, κύριε, μετά από ένδεκα λεπτά δεύτερη κίτρινη σε μια φάση που ήσουν εντάξει αν την προσπερνούσες με παρατήρηση. Υπονόμευσε το κοράκι την οικονομία του παιχνιδιού.

Όταν, λοιπόν, τα χαφ του Ατρόμητου, Κατσουράνης, Δημούτσος, Γκαρσία σταμάτησαν να κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ, πως να τον αφοπλίσουν άρχισε το Έλα να δεις με τους Λατίνους Ναπολεόνι, Μαρσελίνο, Ουμπίδες. Ο δε ΠΑΟΚ ήταν για λύπηση. Χαμένος στο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα:

Τον γράψανε τον υπουργό στο Γεντί Κουλέ