ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΟΚ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Καλές οι δικαιολογίες, όμως ο ΠΑΟΚ δεν βοηθιέται όταν τον ταϊζουν μονάχα μ' αυτές. Με δικαιολογίες, με αδικίες, με ατυχίες. Εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με κάποιον αδύναμο, ευαίσθητο και τρυφερό κι όχι με τον ΠΑΟΚ έτσι όπως τον χρειάζεται το πρωτάθλημα, δηλαδή σκληροτράχηλο και μέταλλο αληθινού πρωταγωνιστή.

Εντάξει, μέσα στο παιχνίδι είναι η καντεμιά, όπως και η διαιτησία όταν αυτή δεν σε πάει. Όχι, όμως, αυτή η εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Με μια κουβέντα δεν υπήρχε ομάδα στο γήπεδο που λέγεται ΠΑΟΚ. Ούτε ήξερε που πατούσε μετά το 1-0. Κανένα ηθικό, αυτό ήταν το πρώτο που έβλεπες στους ποδοσφαιριστές με τη φανέλλα του ΠΑΟΚ. Ένα διαλυμένο πράμα. Χύμα. Χωρίς προσανατολισμό. Ούτε ήξεραν γιατί παίζουν, πώς παίζουν, πού κλωτσάνε τη μπάλλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα αγωνιστικό. Και επειδή το πρόβλημά του δεν είναι μόνον αγωνιστικό, γι' αυτό δεν βλέπουν το αγωνιστικό πρόβλημα. Και μ' αυτή την ανάπηρη ομάδα κάποια στιγμή μπήκαν στο όνειρο του πρωταθλητισμού.

Το ότι ο ΠΑΟΚ διαλύθηκε από τον Ατρόμητο που ναι μεν έχει 4-5 πολύ καλές μονάδες, αλλά όχι και ομάδα ικανή να διεκδικήσει διάκριση, λέει πολλά. Σ' αυτούς που βλέπουν. Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ βλέπουν;

Διαβάστε ακόμα:

Ιεροεξαταστές του Μεσαίωνα στον ΠΑΟΚ