ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 4-0!

πηγή: Intime
 

Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και κάποια στιγμή είδαμε τη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, που τελικά τελείωσε με θρίαμβο 4-0. Ούτε και μ' ενδιαφέρει τι ακριβώς έγινε και οι συγκεκριμένες μπαλλαδόφατσες του Ατρόμητου πήραν την κατάσταση στα πόδια τους. Αν, δηλαδή, ο νέος προπονητής τους, που είναι περισσότερο παράγγελμα ή, οι ίδιοι οι μπαλλαδόροι άρχισαν να παίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν τους τις υποδείξεις του Νίκου Νιόμπλια.

Αμάν πια! Να διαθέτεις ποδοσφαιριστές υψηλής τεχνικής και η ομάδα σου να μην ποντάρει σ' αυτούς. Η γραμμή των μέσων του Ατρόμητου, δεξιά ο Δημούτσος, αριστερά ο Γκαρσία και κορυφή ο Κατσουράνης σταμάτησαν σε κάποιο σημείο του αγώνα την παθητική άμυνα, πώς να φρουρούν τους παοκτσήδες. Αυτό ήταν!

Στη συνέχεια άρχισε το πανηγύρι! Και οι παίκτες, με πρώτους και καλύτερους τους αλανιάρηδες Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο χαιρόντουσαν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Αμάν πια! Κύριοι προπονητές, κάντε μας τη χάρη με την ολοκληρωτική άμυνα, με τα αμυντικά σας συστήματα. Ναι στην άμυνα, όμως όχι και στη δημιουργία, στην παραγωγή παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα στον ΠΑΟΚ