ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να διώξει τον Αναστασιάδη μετά τη γκέλα στην Τούμπα από τον Παναιτωλικό. Ήταν πληροφορία από το... στόμα του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ίδιος το έλεγε, μάλιστα μιλούσε για χειρουργείο στην ομάδα. Ότι θα καθάριζε κι άλλους, όλους όσους είχαν ευθύνη που ο ίδιος ο Σαββίδης είχε αναθέσει στους υποψήφιους για αποκεφαλισμό.

Για να διώξεις κάποιον από την ομάδα πρέπει εσύ ο ίδιος να είσαι υπαρκτός. Να υπάρχεις στην ομάδα, στην εταιρεία. Να λειτουργείς. Να συμμετέχεις. Και η απόλυση κάποιου σημαίνει νέα... ευθύνη, διότι είσαι υποχρεωμένος να προσλάβεις άλλον στη θέση του προπονητή, του κάθε στελέχους της ΠΑΕ.

Δεν είναι για τέτοια ο Ιβάν. Γιατί; Δεν θέλει με τίποτα να πάρει επάνω του προσωπικά το παιχνίδι. Θέλει, δεν θέλει είναι το αφεντικό, όμως επειδή στην πραγματικότητα είναι ξένο σώμα στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό κρατιέται μακρυά από αποφάσεις, έστω και εντυπωσιασμού. Και τι λέει; Όχι αποφάσεις... εν θερμώ!

Το παραμύθι. Το απόλυτο μπαλαμούτι. Δεν παίρνω αποφάσεις εν θερμώ, είπε μετά τον Παναιτωλικό. Την ίδια κασέτα έπαιξε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Όχι αποφάσεις εν θερμώ.

Αλήθεια είναι δυνατόν κάποιος να πάρει στα σοβαρά τον Ιβάν αν σαν ηγέτης βρίσκεται μονίμως... εν θερμώ; Παραμύθι στο παραμύθι. Σε καμμία περίπτωση βρίσκεται εν θερμώ. Απλά το λέει έτσι για να αποφύγει να αναλάβει την ευθύνη της απαραίτητης παρέμβασης.

Διαβάστε ακόμα:

Πού βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης