Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΥΤΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Τι με νοιάζει εμένα εάν την ίδια ημέρα που θα παίζουν την ρεβάνς κυπέλλου στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, έχει παιχνίδι μπάσκετ ο Παναθηναϊκός με την Μπαρτσελώνα. Άλλο το ένα ματς, άλλο το άλλο. Ναι, αλλά οι οπαδοί θα έχουν «επαφή», άρα είναι μέσα στο πρόγραμμα οι συμπλοκές τους. Πού είναι το πρόβλημα αν θέλουν κάποιοι να σκοτωθούν;

Επιτέλους! Κάποια πράγματα κάποτε θα πρέπει να τελειώσουν. Να αντιμετωπιστούν, δηλαδή. Ή, η αστυνομία θα τσακίσει τη βία ή, θα την αφήσει να βγάλει τα μάτια της. Ένα από τα δύο. Δεν πάει άλλο. Μια ζωή, μια αιωνιότητα να μας ταλαιπωρεί.

Αναβλήθηκε το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακού επειδή παίζει μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Είναι η ξευτύλα μας. Της κυβέρνησης, των κομμάτων, της αστυνομίας, των ομάδων, των ΜΜΕ. Γίνεται ένα παιχνίδι και η αστυνομία πρέπει να πάρει μέτρα. Όχι, κύριοι. Να μην πάρει μέτρα. Το λέω και το εννοώ.

Ούτε μ' αρέσει να ακούω ότι η αστυνομία δηλώνει αδυναμία να αστυνομεύσει την οπαδική αλητεία. Βαρέθηκα. Όλοι, ούτε ένας να μην είναι υπέρ της βίας και η βία όλους να τους ξευτυλίζει.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι σάπια τα καράβια του Μαρινάκη;