ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΑ ΣΙΚΕ ΜΑΤΣ

πηγή: Intime
 

Τον στριμώξανε και την έχει άσχημα ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Παύλος Μητρόπουλος, που κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό. Ποινική δίωξη για κακούργημα αφού τον έκανε τσακωτό ο υπερκοριός της ΕΥΠ, που άλλο κυνηγούσε και με τον ίδιο σμπάρο έριξε το τρυγώνι «Μητρόπολος». Συγκεκριμένα.

Ο «κοριός» των μυστικών υπηρεσιών παρακολουθούσε κινητά τηλέφωνα για λαθρεμπόριο καυσίμων στο οποίο εμπλεκόταν πρόεδρος ΠΑΕ της σούπερ λίγκας και από σπόντα «έπιασε» το νιτερέσο του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου με άτομο που δούλευε για λογαριασμό αετονύχηδων μπουκ.

Ο παίκτης του Πανιωνίου δεν μπορούσε παρά να δώσει στη δικαιοσύνη της δίκες του «εξηγήσεις» και να μιλήσει για το πως έμπλεξε με τον πονηρό τύπο. Επί της ουσίας. Ψιλοπράματα.

Ποιος ποδοσφαιριστής, είτε λέγεται Μητρόπουλος, είτε Στοιχηματόπουλος. Τα λεφτά δεν βγαίνουν από αρπακτές. Δουλεύουν κυκλώματα. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι, αν μπει στο κόλπο, παρά ένα εργαλείο, τίποτα περισσότερο. Δεν αποφασίζει αυτός, απλά εκτελεί εντολές.

Ποιος Μητρόπουλος και Μπουκίδης; Ακόμα και πρόεδρος ΠΑΕ μήπως παίρνει εντολές ή, μόνος του στήνει ματς μετά από συμφωνία μ' άλλον πρόεδρο. Μια τελευταία κουβέντα. Η δικαιοσύνη μόνη της δεν μπορεί να ξεδοντιάσει τους ενόχους. Το τελειωτικό κτύπημα μπορεί να το δώσει η πολιτική ηγεσία.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λέει ο Μανώλης Γλέζος για το ντέρμπυ