ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

πηγή: Intime
 

Δύο βασικά θέματα είχε η συνεδρίαση της σούπερ λίγκα. Το ένα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από το συνδρομητικό κανάλι της Νova και το άλλο για το νέο συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ. Ο Μαρινάκης γνωστοποίησε τη θέση του για τον ΟΠΑΠ με μετωπική επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Υπ' όψιν ότι ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός του πρωταθλήματος με 8,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε να ψάξουμε να βρούμε έναν άλλον χορηγό με περισσότερα λεφτά. Δικηγόρος της σούπερ λίγκα σχολίασε ότι με τέτοιο ποσό δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος χορηγός στην αγορά. Ελπίζεται ότι ο ΟΠΑΠ θα κρατήσει τη χορηγία στα ίδια επίπεδα.

Ο Μαρινάκης διεχώρισε τη θέση του. Ότι ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετάσχει στη χορηγία όσο δεν λυθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΠΑΠ, όταν ο Νο2 μεγαλομέτοχος του, ο Μελισσανίδης εμπλέκεται στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ εκπροσωπείται από τον γιον του και τον δικηγόρο του.

Ακόμη, ο Μαρινάκης που έχει ανοικτό μέτωπο με τον Μελισσανίδη, πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός θα καταφύγει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επειδή ο Μελισσανίδης είναι συνιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ από τη μία και από την άλλη ελέγχει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί και πώς τις έφαγε ο Κωνσταντίνου