Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

πηγή: Intime
 

Λυπηρό. Της πλάκας να αποδεικνύονται κι αυτοί που πλασάροντια για αριστεροί. Οι κομματικοποιημένοι, μάλιστα. Όχι απλά οι πολιτικοποιημένοι επώνυμοι της κοινωνίας, αλλά και εκείνοι που στρατεύονται.

Οι αθλιότητες που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και τα εντελώς πεζοδρομιακά συμβάντα στη σούπερ λίγκα όχι από τίποτα πρεζόνια της εξέδρας, τσογλάνια, πουστράκια, αλλά από τους Μαρινάκη, Αλαφούζο και σία, τι απέδειξαν; Ότι οι κύριοι του Σύριζα έγιναν κυβέρνηση εντελώς απροετοίμαστοι. Τζάμπα τους πλήρωνε ο ελληνικός λαός εδώ και δεκαετίες. Ξεβράκωσαν τον Σύριζα τα γεγονότα στην Λεωφόρο.

Ο λαός, ο γνωστός μαλάκας λαός από την τσέπη του πληρώνει κάθε χρόνο τα κόμματα για να κάνουν μια δουλειά. Να παράγουν πολιτική. Κι όταν γίνουν κυβέρνηση να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τα κοινωνικά προβλήματα.

Τι κάνουν οι κύριοι του Σύριζα γι' αυτή την εθνική ξευτύλα που ντροπιάζει την Ελλάδα στο εξωτερικό; Λέω για τη ζούγκλα στα γήπεδα. Και ο Σύριζα συνελήφθη αδιάβαστος. Απροετοίμαστος. Δεν ξέρει τι να κάνει. Και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα, μέχρι να ξεχαστούν τα όργια της Λεωφόρου. Να ξεθυμάνει ο θόρυβος.

Τζάμπα τους πληρώναμε και τους Συριζαίους. Κανένα σχέδιο πολιτικής παρέμβασης. Της πλάκας οι σύντροφοι. Δυστυχώς.

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα κάνει ο Τσίπρας με το -3 του Παναθηναϊκού