ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ουδείς στην ποδοσφαιρική πιάτσα παίρνει στα σοβαρά τον Κοντονή και τα... μέτρα του. Ποια μέτρα; Τις κάμερες που θα βάλει στα γήπεδα και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Α, και την αλλαγή της ονομασίας των Συνδέσμων Φιλάθλων που θα τις κάνει Λέσχες. Μιλάμε για το τσούρνεμα. Για την κλοπή πολιτικής περιουσίας. Για την αντιγραφή προηγούμενων κυβερνητικών τρυκ.

Πουτάνες του δρόμου είναι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου. Σε πουλάνε και σ' αγοράζουν ολόκληρο, άλλο ότι μπροστά στον υπουργό κάνουν το κορόιδο. Γιατί; Επειδή παρ' ότι κυκλοφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ούτε σκέψη να επενδύσουν, αλλά και να παράξουν λεφτά από την ανώνυμη εταιρεία τους, την ΠΑΕ. Έχουν μάθει μια ζωή να τα παίρνουν από το κράτος. Και το κράτος να τους κάνει πεοθηλασμό. Να τους χαρίζει χρέη, να κλείνει τα μάτια στις όποιες αμαρτίες τους.

Γίνονται τα όργια στην Λεωφόρο και ο Κοντονής ο φουκαράς κάτι πρέπει να κάνει. Τι, όμως; Είπαμε. Τσούρνεψε τα κιτάπια των προηγούμενων. Αυτό το κόλπο με τις Λέσχες Φιλάθλων το είχε παρουσιάσει ο πιο ανύπαρκτος στην Ιστορία υπουργός πολιτισμού, ο Γερουλάνος του Γιωργάκη Παπανδρέου. Μια πολυσέλιδη δουλειά το 2011.

Το άλλο με τις κάμερες έχει ξεκινήσει το 2008 επί πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και υπουργού δημόσιας τάξεως Βύρωνα Πολύδωρα και υφυπουργό αθλητισμού Γιώργου Ορφανού. Αφού για πρώτη φορά έγινε λόγος για κάμερες στο γήπεδο το 1997 από την ΕΠΑΕ με πρόεδρο τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Μέτρα. Παπάρια λέω εγώ. Ηλεκτρονικό εισιτήριο, αυτό έπαιξε με νομοσχέδιο επί πρωθυπουργίας του Λουκά Παπαδήμου.

Σιόρ Σταύρε Κοντονή, έχεις κάτι δικό σου να μας παρουσιάσεις για... μέτρα κατά της βίας. Κάποιο συριζαϊικο που να μην είναι κλεμένο;

Διαβάστε ακόμα:

Ντύθηκε μασκαρά και... Θάτσερ ο Κοντονής