ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Το παιχνίδι στην πιάτσα το κάνουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Να ξέρουμε τι λέμε. Αυτοί οι δύο είναι οι πρωταγωνιστές. Όσο ακούγεται ο Πανθρακικός και η Καλλονή, λέμε στην τύχη δύο ομάδες, άλλο τόσο παίζει π.χ. ο ΠΑΟΚ. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Με την ευκαιρία, μια που το έφερε η κουβέντα. Αυτός ο αξιοπρεπής κύριος Ιάκωβος Αγγελίδης που υποτίθεται εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στην σούπερ λίγκα δεν ξέρει ελληνικά; Δεν έχει ξαναγίνει. Ο άνθρωπος, σοβαρός, δεν λέμε, δεν έχει ανοίξει το στόμα του. Ούτε καλημέρα. Τίποτα. Μία, αριθμός μία, όχι δύο και τρεις, λέξη δεν έχει πει μέχρι σήμερα. Πάντα παρών στις συνεδριάσεις, όμως μουγκός. Άφωνος. Άλαλος. Κλείνει η παρένθεση.

Ώπα, ρε, σου λένε από την ΑΕΚ, κι εμείς εδώ είμαστε! Όχι να μας ξεχάσετε με τα ρεζιλίκια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τέλος πάντων μ' όλα αυτά που αλληλοκατηγορούνται οι αξιότιμοι κύριοι Μαρινάκης, Αλαφούζος.

Αφού δεν θα γίνουν παιχνίδια πρωταθλήματος σαββατοκυριακοδεύτερο, άρα δεν θα παίξουν Ολυμπιακός-Αστέρας, ορίστε κανονικά τη ρεβάνς κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δεν θέλατε να το κάνετε το ματς διότι αρνιόσασταν να αναβάλετε τον αγώνα Ολυμπιακού-Αστέρα, τώρα δεν έχετε δικαιολογία να μην ορίσετε τη ρεβάνς.

Δεν κατάλαβαν στην ΑΕΚ. Από την πλευρά τους έχουν δίκαιο, όμως εδώ η κυβέρνηση κάνει το δικό της παιχνίδι. Ότι δεν ανέχεται τα επεισόδια στα γήπεδα, ότι θα πάρει μέτρα και για να δείξει την πυγμή της διέκοψε το πρωτάθλημα, δηλαδή διέκοψε το ποδόσφαιρο. Και, μάλιστα, έτσι μπερδεμένα που τα λέει η διακοπή είναι επ' αόριστον. Άρα;

Σιγά που ο Κοντονής διεχώρισε πρωτάθλημα και κύπελλο. Όταν είπε Διακόπτω το πρωτάθλημα εννοούσε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Μετά, βέβαια άρχισαν οι μαλάκες να κατηγορούν την κυβέρνηση για... κωλοτούμπα. Αυτό να το πεις αν πράγματι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο.

Ποια κωλοτούμπα και ποιο τραμπολίνο. Μία παπαριά είπε ο Κοντονής, Διακόπτω επ΄αόριστον, έτσι για να... τρομάξουν οι χούλιγκαν και να βάλουν γλώσσα μέσα οι Κωνσταντίνου, Καραπαπάς, Αλαφούζος, Μαρινάκης. Δεν έκανε στην πράξη τίποτα η κυβέρνηση για να κατηγορηθεί με νέα κωλοτούμπα. Κάνω κάτι σημαίνει ότι Εφαρμόζω αυτά κι εκείνα τα μέτρα για να θεραπεύσω μια κοινωνική πληγή. Τέτοιο πράμα δεν έγινε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής φρενάρει την επιστροφή της ΑΕΚ