ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ;

πηγή: Intime
 

Έχω μια δύσκολη ερώτηση. Πόσο άδειο θα ήτανε το Καραϊσκάκη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Για πιάσε ψυχολογία του γάβρου. Φοβερό, ε; Να είσαι το ΚΚΕ και να μη σε ψηφίζουν οι Έλληνες κομουνιστές.

Για ποιο λόγο υπάρχεις σαν ΠΑΕ, σαν κόμμα, σαν εφημερίδα, όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη της δικής σου πελατείας; Έτσι πεθαίνουν τα μαγαζιά. Μαγαζί είναι ένα περιοδικό, μια καφετέρια, μία φίρμα ανδρικών εσωρούχων. Πεθαίνει το μαγαζί, η εταιρεία, η επιχείρηση όχι διότι δεν αυξάνει τον κύκλο εργασιών της, αλλά όταν απορρίπτεται από το ίδιο το καταναλωτικό κοινό του.

Λέμε για τον Ολυμπιακό. Με αφορμή τον Ολυμπιακό λέμε ό, τι λέμε. Μετά τη μελαγχολική, τη λιπόθυμη εμφάνιση με την ομαδούλα της Ουκρανίας, με τι κέφι ο γάβρος να πάει στο γήπεδο. Να ξεχάσει το 2-2, τον αποκλεισμό από το... θηρίο Ντνίπρο και να αναζητήσει τη χαρά με τον Αστέρα Τρίπολης; Για ποιο λόγο.

Για να διατηρήσει τις... ελπίδες του ο γάβρος στο πρωτάθλημα; Δουλειά του Μαρινάκη, λέω εγώ, δεν είναι κέρδισες το πρωτάθλημα, αλλά τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα: