ΚΟΝΤΟΝΗ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

πηγή: Intime
 

Πρωτάθλημα σημαίνει ποδόσφαιρο. Δράση ποδοσφαιρική, ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες πάνω στο χορταράκι του γηπέδου. Πρωτάθλημα δεν σημαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου αλληλοκατηγορίες πρόεδρων ΠΑΕ. Να, όμως, που εκεί πήγε η δουλειά. Και επειδή αυτοί που τσακώνονται, δεν είναι ο τίποτας με τον κανέναν, αλλά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, τον τελευταίο που θα κάνει ένας σκεπτόμενος είναι να ψάξει ποιος είναι ο ένοχος.

Δεν βγαίνει τίποτα αν με το δίκαιό του τα λέει όσα λέει ο ένας από τους δύο, ο Αλαφούζος στον Μαρινάκη και ο Μαρινάκης στον Αλαφούζο. Έχει δίκαιο ο Αλαφούζος. Χέστηκα. Έχει δίκαιο ο Μαρινάκης. Ξαναχέστηκα. Και επειδή εγώ δεν χέστηκα, τρόπος του λέγειν, και επειδή το χέσιμο όλο πέφτει πάνω στο ποδόσφαιρο, τι γίνεται μια που μπήκε στο παιχνίδι ο υπουργός αθλητισμού;

«Παρανοϊκό ανθρωπάκι» χαρακτηρίζει με δημόσια τοποθέτησή του ο Μαρινάκης τον Αλαφούζο. Πήρες χαμπάρι; Η κόντρα δεν έχει τελειωμό. Μετά τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του Παναθηναϊκού, όπου θεωρεί υπαίτιο των επεισοδίων της Λεωφόρου τον Μαρινάκη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του την έχωσε πάλι: «Εσύ Αλαφούζε είσαι υπεύθυνος, τα έκτροπα στο ντέρμπυ ήταν προσχεδιασμένα, παρανοϊκό ανθρωπάκι».

Λοιπόν; Είσαι υπουργός και διέκοψες το πρωτάθλημα. Και θα το ξαναρχίσεις, γιατί; Για να στολίζουν ο ένας τον άλλον, οι Αλαφούζοι, Μαρινάκης. Και εσύ, ο υπουργός Κοντονής της αριστεράς και της προόδου, θα μπανίζεις το show. Άριστα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο χαβαλές με τις μολότοφ και τον Αρκουμάνη